No definido

Busca i troba a través del món de Claude Ponti

Activitat infantil

Fecha de inicio 25.11.2023

Fecha fin 25.11.2023

Horario 12h

Lugar La Central del Raval

Dissabte 25 de novembre, a les 12h, us convidem a l'activitat infantil amb Trombolina i Kinabalot, els pollets més trapelles i bufons que heu vist mai! L'activitat es farà al jardí de La Central del Raval (Elisabets, 6), en cas de pluja es traslladaria a l'aula del primer pis, al costat de la secció d'encàrrecs.

En què consistirà l'activitat?
Mentre viatjaven per l'espai, al Blai i a la Iseia els va caure de la nau un llibre, n'han perdut les pàgines i ara necessiten ajuda per trobar-les! Vindreu a donar-los un cop de mà?
A través d’un joc de buscar i trobar ple d’enigmes, us convidem a submergir-vos, de la mà de la col·lecció Club Editor, L’amiga imaginària, a l’univers de Claude Ponti. Coneixerem als pollets Trombolina i Kinabalot, protagonistes d’una sèrie de llibrets per a les criatures que descobreixen les paraules i la lectura, també a un malson que s’espanta, a un gira-sol molt cofoi i a un seguit de personatges que formen part d’uns mons molt tendres i enginyosos.

A qui va dirigida?
Per a infants d'entre 3 i 7 anys.

Quina durada tindrà?
L'activitat serà al migdia, a partir de les 12h i tindrà una durada aproximada de dues hores.

És necessari reservar prèviament?
Sí, fent click sobre el botó INSCRIPCIÓ GRATUÏTA. Hauràs d'iniciar sessió a la nostra web, si ja has fet alguna compra o reserva, només caldrà que posis el teu correu i la teva contrasenya, sinó hauràs de crear-te un compte. 

Una vegada hagis reservat plaça, t'arribarà un mail del tipus encàrrec. No facis cas del contingut. L’important és rebre’l, així sabràs que la reserva s’ha fet correctament. Si vols reservar per més d'un infant, escriu-nos un correu a infantils@lacentral.com, amb l'assumpte "Reserva activitat infantil". Podràs quedar-te a l'activitat i gaudir del servei de restauració de la mà de Decameron. 

 

Lecturas recomendadas

An error has occurred. Reload 🗙