Curso

Gabinet de lectura

Marta Ramoneda Molins

Fecha de inicio 3.10.2023

Fecha fin 28.11.2023

Horario 19:30h a 21h

Lugar La Central (c/ Mallorca) / Virtual

Precios 75 € (5 sessions)

Datos adicionales Els dimarts alterns, 3, 17, 31 d'octubre; 14 i 28 de novembre

Amb els gabinets de lectura el que pretenem és compartir l'experiència de la lectura per provocar un anar i venir entre l'àmbit més privat i silenciós i la conversa i l'intercanvi de coneixements a viva veu, segurs que aquest entrar i sortir d'un mateix ens permetrà entendre moltes més coses d'un llibre.

La tria de les obres és del tot eclèctica, regida pel criteri ineludible de la qualitat literària; implica donar cabuda als escriptors joves, a les novetats més interessants i sobretot recuperar les meravelles que s'amaguen entre els llibres de fons.

La prova de què l'experiència de compartir la lectura entre autors, traductors, editors, crítics i lectors empedreïts aporta noves maneres de rebre i comprendre la narració és que ja portem un centenar de gabinets.

Programa
Dimarts 3 d'octubre: Jenny OffillLas cosas del fin del mundo. Ens acompanyarà Adrià Rosell, editor de Lava.
Dimarts 17 d'octubre: Manuel CalderónDescampados. Tusquets. Ens acompanyarà l'autor.
Dimarts 31 d'octubre: Cristina Garcia MolinaEls irredemptsLaBreu. Ens acompanyarà l'autora.
Dimarts 14 de novembre: Lea YpiLibreEl desafío de crecer en el fin de la histoira. Anagrama. Ens acompanyarà el periodista, filòsof i escriptor Josep Ramoneda Molins.
Dimarts 28 de novembre: Daniele del GiudiceEn el Museo de ReimsDías Contados. Ens acompanyarà el seu traductor, José Ángel González Sainz i l'editor Ramon Girbau.

Calendari: Els dimarts alterns, 3, 17, 31 d'octubre; 14 i 28 de novembre
Horari: 19:30h a 21h
Lloc: La Central (c. Mallorca) / Virtual

Preu: 75 € (5 sessions)

Funcionament
Hi ha dues modalidats a escollir: presencial o virtual.
El gabinet es durà a terme la classe des de La Central (c. Mallorca) amb un nombre reduït d'alumnes i la resta d'inscrits que no vulguin o puguin seguir la classe presencialment ho faran des de casa.
Hem instal·lat càmeres i micròfons de manera que les persones que no hi assisteixin puguin veure, sentir i intervenir en la sessió. 
La versió virtual de cada curs es durà a terme mitjançant la plataforma Zoom.
Uns dies abans de l'inici de les classes els alumnes rebran unes instruccions per accedir al curs i les claus de Zoom, de manera que, si algú té dificultats pot fer-nos consultes prèvies al dia de la classe.

Presencial o virtual
Aforament presencial: 16 persones
Aforament virtual: 50 persones
Si opteu per la modalitat presencial, esteu acceptant assistir a les classes estipulades per calendari, en cas que, excepcionalment, no es pugui assistir a una sessió es podrà recórrer a la modalitat virtual. Les claus d'accés les enviarem a tot el grup uns dies abans de l'inici del curs.
L'aforament és limitat i, per tant, ho són les places virtuals, si s'opta per la modalitat virtual, no es podrà assistir presencialment. 
El curs està programat per seguir-se en l'horari estipulat per calendari, les classes no es graven.

Condicions d'inscripció 
Els antics alumnes tenen un 5% de descompte.
En cas de no poder assistir al curs, s'haurà d'avisar amb un mínim de 48h d'antelació, en cas contrari, només es reemborsarà la meitat de la matrícula del curs.
Després de la primera sessió no es reemborsarà l'import del curs. 
La targeta de client és vàlida per als clients de l'Acadèmia.

Consultes: academia@lacentral.com / 935 504 614

Curs impartit en català

Docentes

Ramoneda Molins, Marta

Es librera, fundadora de La Central....

An error has occurred. Reload 🗙